Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!

REM.LT -> Naujienos -> „YIT Kausta“ Kaune stato milijoninės vertės sandėliavimo patalpas
„YIT Kausta“ Kaune stato milijoninės vertės sandėliavimo patalpas


Suomijos koncernui priklausanti viena didžiausių statybos bendrovių Lietuvoje AB „YIT Kausta“ suprojektavo ir Kauno Energetikų gatvėje pradėjo statyti naują beveik 2 tūkst. kv. m. sandėliavimo pastatą sėkmingai Lietuvos ir Latvijos rinkose veikiančiai didmeninės prekybos įmonei „Osama“. Sandėliavimo paslaugų plėtrai bendrovė skyrė daugiau nei 3 mln. litų.

„Šis mūsų vykdomas projektas rodo, kad statome įvairios paskirties ir įvairaus dydžio pastatus. Sandėlis su specialiais įrenginiais prisidės prie tolimesnės „Osamos“ plėtros. Patalpas, kuriose šiuo metu įsikūrusi įmonės administracija su sandėliavimo patalpomis, projektavome taip pat mes – tuometinis Kauno namų statybos kombinatas“, – sako AB „YIT Kausta“ vadovas Kęstutis Vanagas.

Statomas sandėlis skirtas specialių sąlygų reikalaujančioms prekėms sandėliuoti. Temperatūra žiemą negali būti žemesnė nei plius 10, o vasarą negali pakilti aukščiau plius 20. Pastate bus palaikoma tinkama drėgmė, o specialūs šilumos siurbliai padės sumažinti energijos sąnaudas. Sandėliavimo pastatas turės 11 prekių pakrovimo ir iškrovimo vartų. Šalia jau esančio biuro ir naujų patalpų iškils ir akumuliatorinė krautuvams. Projektą ketinama baigti iki 2014 m. gegužės mėnesio.

„Mūsų įmonė didina savo paslaugų apimtis, todėl nusprendėme statyti papildomas sandėliavimo patalpas ir gerinti produktų laikymo sąlygas. Pasirinkome „YIT Kaustą“, nes ši bendrovė yra užsitarnavusi užsakovų pasitikėjimą – darbus atlieka kokybiškai ir laiku. Norime išpildyti aukščiausius klientų lūkesčius, todėl prieš imdamiesi įmonės plėtros kruopščiai išstudijavome statybų bendrovių rinką ir pasirinkome geriausius“, – teigia uždarosios akcinės bendrovės „Osama“ vadovas Darius Putna.


Tai ne pirmasis bendrovės „YIT Kausta“ pastatytas pramoninis objektas. 2007 m. Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje įmonė pastatė pirmąjį logistikos terminalą „Kaunas terminal“, kurio sandėliai ir administracinės patalpos užima daugiau nei 30 tūkst. kv. m.

„YIT Kausta“ taip pat stato gyvenamuosius namus, gydymo įstaigas, komercines patalpas, prekybos centrus, viešbučius. Įmonė ne tik renovuoja, bet ir prisideda prie kultūrinio paveldo išlikimo – rekonstruodama Paminklinės prisikėlimo bažnyčią įmonė atsisakė dalies pelno ir sutaupė maldos namams beveik 1 mln. litų.



Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai