Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
NEMOKAMI SKELBIMAI...Paskelbk apie save... Buk matomas.
   
    Prisijunkite!

REM.LT -> Naujienos -> Kaune prie Nemuno pastatyta daugiau nei 100 naujų butų
Kaune prie Nemuno pastatyta daugiau nei 100 naujų butų


Kaune, šalia Nemuno šlaito ir Panemunės šilo, pastatyta daugiau nei 100 butų – čia toliau plečiasi gyvenamųjų namų kvartalas. Projektą „Šilo namai“ vystanti viena didžiausių statybos įmonių Lietuvoje AB „YIT Kausta“ planuoja, jog ypatingais architektūriniais sprendimais pasižymintį kvartalą iš viso sudarys 16 gyvenamųjų namų. Šiuo metu įmonė yra pastačiusi keturis daugiaaukščius ir artimiausiu metu ketina kvartalą papildyti dar vienu.

Iš viso per pirmąjį ir antrąjį etapus pastatyta beveik 6,5 tūkstančio kvadratinių metrų gyvenamojo ploto. Šiuo metu sutvarkytas sklypas apima beveik vieno hektaro teritoriją. Investicijos į antrąjį projekto etapą siekia daugiau kaip 25 mln. litų.

„Projektas sulaukė didelio žmonių susidomėjimo dėl išskirtinės vietos, kuri neįpareigoja rinktis vieną iš dviejų – ramų gyvenimą gamtos apsuptyje ar strategiškai patogią vietą. Taip pat pirkėjus vilioja ir dalyje butų įdiegta moderni rekuperacinė vėdinimo sistema. Visi mūsų projektai vystomi pagal griežtus Suomijos koncerno standartus, todėl kokybei skiriamas ypač didelis dėmesys. Pastebime, kad klientai tai vertina“, – sako Kęstutis Vanagas, statybų bendrovės „YIT Kausta“ generalinis direktorius.

Mūriniai „Šilo namai“ yra keturių, penkių ir septynių aukštų. Juose įrengta 110 įvairaus dydžio butų, kurių dydis siekia nuo 37 iki 117 kv. m. Butai pasižymi erdviais – 7 m2 – balkonais bei pirmuose ir viršutiniuose aukštuose įrengtomis terasomis. Statiniams valstybinė komisija yra išdavusi statybos užbaigimo aktą.


Šie daugiabučiai yra B energinio naudingumo klasės, tad itin šilti ir taupūs. Kvartalo teritorija aptverta ir kruopščiai sutvarkyta, su jaukiomis žaliosiomis zonomis, pėsčiųjų takais ir vaikų žaidimų aikštelėmis.

Trečiąjį statybų etapą, kurio metu kvartalą papildys dar vienas penkiaaukštis, projekto vystytojai planuoja pradėti dar šiais metais. Gyvenamajame name suprojektuoti 24 butai, kurie turėtų būti užbaigti 2014 m. pabaigoje. Šiame name veiks liftas, po namu bus įrengtos požeminės automobilių stovėjimo aikštelės, kiekvienam butui priklausys apie 5-10 m2 ploto sandėliukas.

Naujasis daugiabutis savo architektūriniais sprendimais nenusileis jau pastatytiems namams. Visame kvartale vyraus vieningas architektūrinis stilius. Šis namas stovės pietinėje sklypo dalyje, jo neužstos gretimi namai, todėl gyventojai galės grožėtis Nemuno pakrančių ir Panemunės šilo vaizdais.

„Šilo namų“ projektas vystomas toliau nuo pagrindinių Kauno gatvių. Miesto centras automobiliu pasiekiamas vos per keletą minučių, taip pat gerai išplėtotas ir susisiekimas viešuoju transportu. Netoliese yra didelis prekybos centras, įvairios ugdymo įstaigos.



Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2023 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai