Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Vidaus durų montavimas
Vidaus durų montavimas


Tvirtos ir gražios vidaus durys – vienas svarbiausių buto dekoro elementų. Tačiau naujos durys nėra tobulo veikimo garantija. Dažnai durų eksploatavimo sąlygos priklauso nuo tinkamo montavimo.

Teisingiausias sprendimas būtų pasikviesti specialistą, kuris atlikęs visus reikiamus skaičiavimus ir sumontuos duris. Tokius specialistus gali parūpinti tiekėjos įmonės. Paprastai jie išsamiai nagrinėja asortimentą, o tai gali palengvinti montavimą ir sutaupyti laiko. Nusprendus duris montuoti patiems, būtina atsižvelgti į tam tikras taisykles, kurios garantuoja ilgą tarnavimo laiką.

Bet renkantis duris būtina atsižvelgti ir į tokius veiksnius kaip patalpų angų dydis. Šios, iš pirmo žvilgsnio, nereikšmingos detalės vėliau gali atsispindėti bendroje sumoje, kurią išleidžiate durims montuoti. Taip pat būtina atkreipti dėmesį į furnitūrą ir durų dangą. Jei, norėdami sutaupyti, perkate nelaminuotą versiją, galite rimtai apsiskaičiuoti, nes, pavyzdžiui, dažymas padidins durų kainą. Renkantis furnitūrą reikia atkreipti dėmesį į tai, kiek apsimoka pirkti kaip atskirą komplektą, jeigu jis yra numatytas Jūsų pasirinktoms durims.


Prieš montuojant vidaus duris namuose, būtina pasitikrinti pristatomų durų kokybę, kadangi durys gali būti brokuotos, kurios gali atsirasti tiek transportuojant, tiek gaminant. Būtina patikrinti, ar durys neturi defektų, nes vėliau jos grąžinti bus sunku, nes daugelis įmonių atsisako priimti prekes, kurias pirkėjas sumontavo pats.





Be to, jei nuspręsite duris montuoti patys, nepamirškite perskaityti specialios literatūros, kurioje detaliai aprašomas tokių durų montavimas, nes instrukcijų dažnai būna mažai. Taip pat įsitikinkite, kad durų rėmas atitinka durų varčios dydį. Taip pat nepamirškite, kad duris montuoti reikia tik išdažius sienas, išklijavus tapetus, išklojus grindis. Norėdami sandariai uždaryti duris, varžtai turi būti pritvirtinti taip, kad jų dangteliai neišlįstų virš plokštės paviršiaus.
Taip pat verta atkreipti ypatingą dėmesį į vyrius, nes kuo jie geresni, tuo lengviau veiks konstrukcija.






Šiandien rinkoje vidaus durys dažniausiai parduodamos su viriais, kuriuose durų varčia jau kabo ant vyrių. Daug problemų kyla būtent dėl ​​to, kad buvo neteisingai paimti durų matmenys. Atliekant matavimus, būtina nustatyti matmenis siauriausioje vietoje. Rinkdamiesi naujas duris atminkite, kad jų dydis turi būti 1,5-2 cm mažesnis nei paimti išmatavimai. Taip supaprastinsite durų montavimą sau, nes visada lengviau užsandarinti tarpus vėliau nei bandyti praplėsti duris.


Rem.lt 01 2023

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai