Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Kaip vizualiai padidinti vonios kambarį?
Kaip vizualiai padidinti vonios kambarį?


Šiuo metu turėti nedidelių išmatavimų vonios kambarį yra gana dažnas reiškinys. Tai susieta su miesto butų išplanavimo ypatumais. Tаčiau, nеžiūrint į tai, vonios kambarys nepraranda savo svarbos žmogaus gyvenime. Priešingai - dalinai tai daugelio mėgstamiausia vieta namuose.
Kaip tik čia žmogus susitvarko. Taip pat šis kambarys yra ideali vieta pabūti vienam ir apmąstyti savo mintis. Ir jei jūs neturite galimybės fiziškai padidinti vonios kambario erdvę, tai puikus sprendimas šioje situacijoje bus vizualinis padidinimas. Kаip gi tai padaryti?



Yra keletas gudrių būdų, kurių pagalba jums pasiseks vizualiai padidinti savo vonios kambarį. Dažniausiai iš jų paplitęs yra manipuliacijos spalvų gamomis. Visi žino, kokį vaidmenį vaidina spalva, apipavidalinant bet kurią patalpą. Taigi, kad jūsų vonios kambarys atrodytų didesnis, reikia naudoti šviesius spalvų tonus.
Šioje situacijoje nepakenks ir šviesą atspindinčių paviršių naudojimas. Šiuo atveju galima padaryti veidrodines lubas. Be to, nereikia pamiršti, kad veidrodžiais galima apipavidalinti visą patalpą. Aišku, veidrodis bus virš kriauklės, kur jam ir vieta, pritvirtinkite keletą veidrodžių ir kitose vietose. Tokiu būdu, kuo didesnis veidrodis, tuo geriau.


Pasirūpinkite teisingu apšvietimu. Be to, jis turi atlikti savo tiesiogines funkcijas, teisingai įrengtas apšvietimas vizualiai padidins kambarį. Pastatykite keletą šviestuvų prie veidrodžių. Tačiau su šituo būkite atsargūs - pasirinkite lempas pakankamai atsparias drėgmei. Vis tik gyvenamoji aplinka vonioje neįprasta.
Be visų vizualiųjų būdų, galima panaudoti dar vieną gudrybę. Vietoj standartinės santechnikos įsigykite kompaktišką. Kriauklė, unitazas, vonia - visa tai jūs galite rasti mažų dydžių. Tokiu būdu, galėsite padidinti jūsų vonios kambario erdvę. Čia gi galima įrengti bendrą dušo su vonia, vonios su kriaukle variantą ir panašiai.


Duris į vonios kambarį geriau dėti taip, kad jos atsidarytų ne į vidų, bet į išorę. Tai neužims vietos, kai durys yra atidarytos.
Būtų gerai, jei vietoj nereikalingų didelių spintų, užimančių erdvę, jūs savo interjerui panaudosite visokias nišas ir įrengtas spinteles kosmetikai. Tai padės atlaisvinti reikalingą jums plotą vonios kambariui.

Rem.lt

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai